Friday, December 19, 2008

pening lalat..

arini saya sikit pening2... sib baik ada orange penyelamat nih..... bukan masam type..manis je... tapi bagus la... ilang skit la pening2 i.... my chinese fren bagi nasihat... awal2 pregnancy jangan layan asam boi suma tu.. tak baik utk kandungan....sib baik la tekak gue blum demand menda2 camtu....

oh ye.. tadi saya gi lunch kat spot baru...mmg sedap giler la kat situ... ikan belah belakang sumbat kelapa (betoi ka nama resipi ni?hehee) ada gulai ikan semilang..ada kepah masak apa tah....mmg homecook abis....slamat sepinggan nasik gue bedal... sampai tak sempat nak snap gambaq sebab terlalu menikmati (tanak dera perasaan kawan saya yg jauh diperantauan tu sebenarnya..heheehe)

4 comments:

Zara said...

wakakakkaak...aku tau saper yang ko maksudkan ituewwww...dia bz sgt lah tu..smpi x sempat mau comment hang nyer blog nie..ahaksss

Ayu RMS said...

ada ada.. mmg hantu siamang tau korang!!! aku balik nnt siap kroang kene banje aku!

ruined sue said...

hahaha... minggu ni bagi di layan gambaq nasik kandaq dah la... minggu depan gue post gambaq laksa kuala perlih lak.. hehehee

Zara said...

oh..ok gak tu syella...nnt kan..aku nak letak gambo ikan siakap tiga rasa , tomyam campuq, etc dari Village View Restaurant..sure terliuq dia...wkakakaka