Wednesday, April 15, 2009

Ai Suka Mekap...

sejak mengandung nih, saya memang suka mekap.... ari2 mai keja, gi jalan2 & kdg2 time kat umah pun mesti mekap beria...... ada org kata ngandung anak pompuan, sebab mmg fitrah pompuan suka cantik2.... pastu ada lak org kata ngandung anak laki...sebab mmg fitrah gak pompuan suka kalo nampak cantik di mata lelaki... hehehe..macam2 la..... ai tanak amik port sangat.... next weekend i pi scan ja, senang.... heheheeh.....

3 comments:

Anonymous said...

mustik boyyyy.. :D

sbb kalo girl, seri mommy turun ke baby.. sbb tu nnt mommy jd selekeh :P

kalo boy, mommy yg ske mekap.. heh..

memcm version ade :P

Anonymous said...

saya juga vote for boy...sebab saya pun sangat suka make up sekarang ni...sudah scan memang baby boy hihihihi

-digha-

ruined sue said...

hehehee....suka la hasben saya kalo betoi2 baby boy....debar2 nak tunggu minggu depan......