Monday, April 20, 2009

weekend yang panjang...

dua hari yang sangat panjang.... slalu kalo balik kg, rasa kejapan ja dah abis weekend.... bila dok sorang2 kat sini, giler bercinta nak abiskan satu satu hari....... dgn mood yg malas nak kuar, maka terperuk la saya dua2 hari tu dlm umah.. kuar pun sbb nak gi carik makanan ja... pastu masuk kurung balik... hehehee.....kesian betoi tengok diri senirik... heheehe...

mr. hasben dah balik dari langkawi ari sabtu tu.... dpt number 18 dari 100+ peserta.... tak sia2 la dia training naik turun bukit ari2..... last nite lak dah tolak gi PD... sampai kl kul 12... kul 1 tolak pi PD... bapak punya risau gue dia drive sengsorang tengah2 mlm camtu..... bila dia call kata dah sampai, baru dpt lena dgn nyenyaknya.... hasilnya, pagi ni saya amat susah nak mangun mai keja... hehehee...... sonok la mr. hasben... sampai jumaat ni dia berkursus kat sana.... otel mengadap laut bagai..... jelesss ai tau......

owh ye... saya dah masuk minggu ke-24.. tak sabarnya nak tunggu weekend nih......

3 comments:

Ayu RMS said...

bygkan ai yg sensorang ni uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ruined sue said...

sengsorang ada ramai kakak2 & kengkawan & prihatin takpa.... ni sorang2 cam kera sumbang.. hehehee..... dah tu...kena serang mood anti sosial lak...nak kuar pi beli tingkap pun malaih... hehehee...

Ayu RMS said...

hahhahhaa aku la ni p beli tingkap tu dh tade dlm kamus... aku beli satu rumah hahahhaha