Monday, April 6, 2009

Tiga tambah Kosong...

last saturday genaplah usiaku 30 tahun...yg pasti kedatangan 4hb tahun ini disambut dengan penuh berbeza dan bermakna sekali..... kalo sebelum ni, lebih kepada nikmat 'keduniaan', this time, disambut dengan penuh kekeluargaan dan kasih sayang... huhuuu.... i lap my hasben... i lap my family....
asalnya mmg tanak celebrate... but my niece iya2 nak cake... cam beseday dia lak.... so ptg tu, we all pun pegi la ke kedai cake..... carik cake yg paling kecik.. yg suma org suka makan..... choc moist cake with choc topping.... not bad gak la rasanya... lilin gumuk pun pacak sebatang ja... tu pun my big bro yg insisted.... hehehe.....makan2 pun takde apa sangat... sebab mmg tak plan nak celebrate.... just tapau mee ja.... kira ok la tu... yg penting suma org yg saya sayang ada bersama..... terharu gak masa potong cake ngan mr.hasben tu... pestime saya ada proper tiup2 lilin potong2 cake dgn cinta hati.... sblum ni lebih pada dinner and activity social pastu......hehehe...bila dikenang balik... emmmm... takyah kenang la... tutup buku dah suma tuh...heheehe...

apa yg saya dpt as bday present fr mr. hasben.... emmm.... ini lah..... i love him much much.....

2 comments:

Anonymous said...

chantek la tudung kakak tu.. nmpk sgt shweet :D

ruined sue said...

Cenderahati dari UK.....