Wednesday, April 1, 2009

hari Baskins....

31hb adalah hari baskins sedunia.... hehehee... giler lama tak makan ini jamoca almond.... lunch break tu dah gi ngan my colleagues..ingatkan kat tesco org kat ramai... rupanya queue alahaiiii..... tak sanggup la ibu mengandung nak memeriahkan suasana.... maka pulanglah kami2 dengan hati yg hampa.... dlm hati, plan malam la nak pi plak......

bila dah balik opis, my pren nih volunteer nak pi queue.... yahoooo.... pesan ja la satu pint jamoca almond.... sblum kul 4 dia kuar... kul 5 lebih baru sampai balik.... hehehee....waja sungguh hati dia menunggu...

soooo.... dpt la saya memakan jamoca almond yg sedap itu...makan suku... hat lebih simpan dlm freezer...tak daya weh nak abiskan satu tuhhh....... and mlm tadi gak, baby kat dlm meloncat kegembiraan.... sampai terjaga gak la mommy dia nih dari ketiduran... hehehee...

2 comments:

Ayu RMS said...

sungguh2 la hai makan ye dik nonn!!

ruined sue said...

hehehe..itulah..nanti jenuh la nak menjawab ngan akak misi kalo berat naik lagi.. heehee