Thursday, May 7, 2009

isu baju...

arini gue pakai black pants ngan maternity blouse yg mr.hasben belikan masa tau pregnant dulu..... sblum ni mmg tak penah pakai mai opis.... satu sbb cam awal lagi..satu lagi sebab ai malu nak pakai..... baju ni cam baju pregnancy biasa tu la.... ala2 baby doll yg kombang bawah tu...

mmg lumrah la kan kalo dah ngandung, mesti la pakai baju nampak perut kannn.... one of manusia ni yg terkenal ngan silap komplennya telah mengkomplen aku pagi nih... 'sexy sangat la baju you nih..u pakai tudung, cam tak sesuai'... mak aii.... what do u expect??? aku pakai baju ala2 maxi kembang yg makcik2 pakai tu ka? oh please.... soo not me....rasanya, kalo ngandung, mmg pakai baju apa pun still tak leh nak hiding our figure kan...sib baik la perut ai takde la besar godang....baju kurung suma still bleh pakai...kalo tak, jenuh la nak carik baju yg double kombang...satu sbb perut besar, satu lagi sebab nak sedapkan mata org... huh!

adehhh....dari sekecik2 hal sampai sebesar2 hal, mmg susah nak please manusia nih....

4 comments:

Ayu RMS said...

kasi sepak royan skali la.. byk songeh la pulak.. hehehe

ruined sue said...

hahaa... itu lah.. mencik ai tau....

Anonymous said...

byk plak cite..cam ade unsur ketidakpuashatian disitu..

ske la nak pakai baju ape..

Anonymous said...

dia jeles la tu...tak dapat pakai baju maternity macam tu dolu2 hihihi