Monday, May 18, 2009

What a day....

mlm tadi takleh tintok.... panas semacam.... kejap2 asik jaga....

pagi ni awal je gue bangun... kul 7.50 dah ready kat keta.... tapikannnnn... start2 keta tak buleh..... giler arrr.... muka dah start peluh..... pastu try call mr. hasben... argggghhhh... pagi2 dah kena block.. ampeh tul meksis ni tauuuu..... dok kejung sat dlm keta... pk apa nak buat..... then dpt idea nak pinjam henpon kakak umah..... call penyelamat.... pastu turun kat keta, try start skali lagi...kompom takleh start.... dlm 5 minit camtu, penyelamat sampai... legaaaa ai.....

sampai opis baru realize, henpon i tertinggal dlm keta....aduihhhhlaaa.....time2 ni la nak tertinggal....call mr. hasben pakai phone opis... dia bagi acc mbank2u dia... soh wat online payment... ni pun wat aku hangin gak.. ngan mintak tac number la.... leceh tul.... dah la tengah dok tensen...... pas 2-3 procedures, baru berjaya... call meksis skali lagi... katanya 1/2 jam baru nak bukak line... adehhhhhh.... saya sangat stress pagi2 nih......

dah janji ngan my pren tu, kul 10 lebih nak gi tengok my car..... huhuuuu.... harap2 mmg sebab battery la.....

3 comments:

Ayu RMS said...

cool down bebeh! hhahahah black monday sella.. kuar tandukkkkk

ruined sue said...

HAHAHA... tu la.... hangin smacam gue arinih

HEMY said...

smpikan TAC maybank pn kena marah..ishy ishy...dugaan hari2 bekerja