Monday, May 11, 2009

minggu ke Dua-Puluh-Enam

sudah menginjak ke minggu dua puluh enam...tinggal 14 minggu saja lagi...perut makin bulat...muka pun nampak skit bulat... heheehe....langkah jalan pun dah tak selaju dulu..... jalan jauh skit mulalah rasa lenguh kaki...baju sluar dah banyak yg kena masuk stor...babai levis..babai mng...babai forever 21...hehehe.... but i'm happy the way i am... pakai maternity blouse & pants pun cute jugak (hahaha..sedapkan hati senirik...hahahaa).... saya dah start prepare beli skit2... baju size newborn rasanya dah cukup la... beli banyak2 pun, baby cepat besar...my nephew yg baru lahir tu, baru sbulan, baju banyak yg pakai skali je....la ni banyak yg dah takleh pakai..... pampers newborn pun dah 1 unopened pack dia wariskan....so, blajar dari pengalaman, tak perlula beli baju or barangan new born banyak2.....sah2 nanti baju2 dia turun kat moi baby lak.... campur ngan baju yg ai dah beli, emmm.... dah lebih dari cukup la......pasni carik menda lain lak la.....napkin..towel kecik2... botoi susu.. hehehee.... sangat sonok rasanya mencarik barangan baby.....

weekend ni kenduri kat umah my aunt... my kazens wedding..... 2 org skali gus.... kazen perempuan yg sbaya ngan aku... ni rasanya wedding ke-2 or ke-3 or ke-4 dia.. aku pun dah lost count.. hahha... and adik laki dia, utk kali pertama la.... i dunno whether can make it or not to their wedding.... mr. hasben outstation lagi weekend nih.... kalo gue larat nak drive gue balik la..... sejak dua menjak nih, malas betoi nak drive... dah sampai tahap tak selesa nak dok drive lelama........ tengok la cmana nanti...

2 comments:

Ayu RMS said...

kalau tk larat.. relaks.. jgn paksa diri.. org memahami keadaan perutmu heheheee

pearls.. said...

hai mak buyong...

salam perkenalan.. saya pun alami benda yang sama cam awak gak 3 tahun lepas.. sekarang my sweetheart dah masuk 3 tahun.. lagi penat melayan karenah dia.. tapi bahagia..

semoga sihat walafiat yer...