Thursday, May 28, 2009

Slamat berlibur kawan-kawanku.....

last nite a group of friends dah bertolak ke bandung...gile sonok.... gi wedding & soping & pusing2 kat sana..... pasaipa sblum ni ai tak penah terlintas nak pi bandung ekk?? padahal tak sampai 2 jam pun dari jakarta... oppssss... heheehee

this morning sempat plak berborak ngan ayu sblum dia bertolak ke taruko.... whoa.....masih terbayang gamba tempat2 cantik kat sana..... cik ahyu, dun forget to snap manyak2 gambar ekkkk.....slamat manjat gunung...slamat menikmati keindahan alam.....

tumpang happy bila kawan2 nak gi happy2...... wat masa skrg, ai bleh tengok je la org jenjalan jejauh nih....... takpe...bila ai dah slim nanti, my turn lak nak jenjalan....dah plan dah ngan mr.hasben...mula2 nak abiskan pulau2 kat mesia dulu....ai laik..ai laik....heehe...

ok lah.... nak wat keja.....bila dah kurang org kat opis nih, terpaksa la cover keja mana2 yg patut... adehhhh......

slamat jalan ye kengkawan...slamat berjimba sakan di tempat org.......

1 comment:

Ayu RMS said...

ai dah pulang hehehee ponet... best...:)