Friday, May 15, 2009

Menginjak Bulan ke-6

sudah masuk bulan ke-6 dan saya masih berdiri teguh seperti dulu... hehehee..... lagi 3 bulan ja utk menghayati dan menikmati detik2 indah mengandung nih..... doa saya masih sama...semoga masih diberi kekuatan, kesihatan yang baik dan dimudahkan segala urusan spanjang 3 bulan mendatang nih......

emmm....arini friday...weekend ni skali lagi saya keseorangan di pulau nih... mr. hasben ada aktiviti kayak.... pagi ni dia dah bertolak ke sana...berbasikal dgn team dia from perlis ke sg. petani... giler arrr...kalo gue, mau pengsan tengah jalan..... paling jauh pun gue kayuh dari kuah ke pantai cenang.....

emmm....aktif betoi la department dia tuh..... bleh kata tiap2 weekend ada aktiviti... sib baik la saya seorang yg memahami..kalo tak, mau majuk jaa suami bz tiap2 minggu... dah la dpt jumpa weekend je... hehehee..... mungkin tahap kesabaran saya masih tinggi kot.. heehhee....

takpalahhh... saya bleh la berehat2 kat sini...... sambil packing apa yg patut.....

3 comments:

Ayu RMS said...

udah mau balik duduk kg ye dik non??

aNiS tHe BumbleBee said...

pulau?tinggal di langkawi kah?wahhh!bestnye...sopin..sopin!

ruined sue said...

hehee..kemas skit2...leh angkut balik skit2....

iskkk.... kalo dok langkawi, takde la mati kutu cam dok kat penang nih.. hehehee.....