Wednesday, March 25, 2009

i love you..you love me...

masa saya dah discharged, dah slamat sampai umah, mr. hasben called... adalah satu kejanggalan dia ada kat umah pas waktu keja...kalo takde hujan ribut taufan, mmg dok meronggeng atas bukit la keja dia..... satu xtvt wajib dia bermountain bike tiap2 ptg bersama gang dia.... but ptg tu, dia bagi satu statement yg menyentuh kalbu kewanitaan gue.... "takde semangat langsung nak berbasikal petang nih..awak sakit sorang2 kat sana.." huhuuuu..... i lap him... a lot.....

4 comments:

Anonymous said...

so shweeeeettttttttttttttttt :)

Ayu RMS said...

i lap u tooo wkakakakka

haruslah dia pun risau... sian dia...

ruined sue said...

hehehe....sangat bahagia rupanya jadik isteri org nih.... hehehe....

Anonymous said...

aiyooo..statement tu watkan rse tak saba nak kawenn..

makkkkkkkkkkkkkk.. saya nak kawen juaaaaaaaaaa!!